Groene Planten

Uw aanbod kunnen wij in najaar en winter invullen met de groene planten "Monstera Deliciosa" en "Fatsia Japonica" in potmaat 17 cm.


Gold Crest in potmaat 12 en 14 cm.


Dit najaar is de Fatsia Japonica ook leverbaar in potmaat 21 cm.

Fatsia Japonica wordt in het Nederlands Vingerplantgenoemd. Het is een groenblijvende plant. Fatsia Japonica kan binnen als kamerplant en buiten als tuinplant worden gehouden.  De Fatsia Japonia kan 1,5 mtr. tot zelfs wel 4 mtr. hoog worden.

Monstera Deliciosa, ook wel ‘De Gatenplant’ genoemd, is een plant uit de Aronskelkfamilie. De Monstera Deliciosa wordt veel als kamerplant gehouden, maar kan ook als kuipplant worden gehouden. Het blad wordt ook gebruikt in de bloemsierkunst.

Gold Crest die ook wel Montereycipres of kamercipres wordt genoemd, valt op door de lichtgroene tot bijna gele naalden. De natuurlijke vorm van de groei van de plant is piramide. Hij wordt voornamelijk toegepast als kamerplant, maar kan ook als kuipplant worden gehouden.


Geert Voskamp Pot- en Perkplanten - Komkommerlaan 6 - 2691 JV  's-Gravenzande - Mob 06-54727626 - info@onbeperktgoed.nlCopyright © All Rights Reserved by JV